14/09/2023 14/09/2023 Ο υπουργός Προστασίς του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις εργασίες της διάσκεψης της «Διαδικασίας του Βερολίνου», που λαμβάνει χώρα στα Τίρανα, επισκέφθηκε σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο. «Επισκέφθηκα τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας, Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, κ.κ. Αναστάσιο. Συζητήσαμε για θέματα...
14 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2023 - 21:52

Συνάντηση Γιάννη Οικονόμου με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Γιάννη Οικονόμου με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Ο υπουργός Προστασίς του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις εργασίες της διάσκεψης της «Διαδικασίας του Βερολίνου», που λαμβάνει χώρα στα Τίρανα, επισκέφθηκε σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο.

«Επισκέφθηκα τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας, Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, κ.κ. Αναστάσιο. Συζητήσαμε για θέματα που απασχολούν το ποίμνιό του και την περιοχή ευθύνης του», όπως αναγράφει στο προφίλ του στο facebook.

«Η προσφορά του στους ορθοδόξους της Αλβανίας και το πολύπλευρο κοινωνικό του έργο τυγχάνουν τεράστιας αναγνώρισης. Ο ρόλος του στην ανασυγκρότηση της Εκκλησίας στην Αλβανία είναι ιστορικής σημασίας», υπογράμμισε.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

Διαβάστε ακόμη: Το ευχαριστώ του Φρέντη Μπελέρη στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο – «Μην ανησυχείτε για εμένα. Αντέχω» – «Είμαι ευγνώμων στον Θεό»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων