23/02/2022 23/02/2022 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε σήμερα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, ο οποίος την ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας. Η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε την στήριξη της Ελληνικής Πολιτείας στο ιδιαιτέρως σημαντικό έργο που επιτελείται από την Αρχιεπισκοπή υπέρ των Ορθοδόξων Χριστιανών στην Αλβανία, σε...
23 Φεβρουαρίου, 2022 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2022 - 20:38

Συνάντηση Σακελλαροπούλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Σακελλαροπούλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε σήμερα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, ο οποίος την ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας.

Η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε την στήριξη της Ελληνικής Πολιτείας στο ιδιαιτέρως σημαντικό έργο που επιτελείται από την Αρχιεπισκοπή υπέρ των Ορθοδόξων Χριστιανών στην Αλβανία, σε μια συνεχή προσπάθεια ποιμαντικής και κοινωνικής προσφοράς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων