13/07/2021 14/07/2021 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι θερινές κατασκηνωτικές δραστηριότητες που διήρκεσαν από τα τέλη Ιουνίου έως την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 στην Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν. Κεντρικό θέμα των πολυήμερων δραστηριοτήτων ήταν η Θεία Λειτουργία και η ανάδειξη της σημασίας της φυσικής και πνευματικής συμμετοχής στην λατρευτική ζωή της Εκκλησίας. Επίκεντρο των δραστηριοτήτων...
13 Ιουλίου, 2021 - 17:39
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2021 - 0:19

Οι κατασκηνωτικές δραστηριότητες της Ι.Μ. Ελμπασάν

Διαδώστε:
Οι κατασκηνωτικές δραστηριότητες της Ι.Μ. Ελμπασάν
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι θερινές κατασκηνωτικές δραστηριότητες που διήρκεσαν από τα τέλη Ιουνίου έως την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 στην Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν.

Κεντρικό θέμα των πολυήμερων δραστηριοτήτων ήταν η Θεία Λειτουργία και η ανάδειξη της σημασίας της φυσικής και πνευματικής συμμετοχής στην λατρευτική ζωή της Εκκλησίας.

Επίκεντρο των δραστηριοτήτων και των εκδηλώσεων ήταν οι ενορίες του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Αθανασίου στο Ελμπασάν, όπου την Κυριακή 4 και την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 αντίστοιχα, τα παιδιά μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας εξέφρασαν τον ενθουσιασμό, την χαρά και το κέφι τους παρουσιάζοντας καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσία γονέων, πλήθους πιστών και του Σεβ. Μητροπολίτη Ελμπασάν κ. Αντωνίου, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων κατά την διάρκεια των υπολοίπων ημερών περιλάμβανε επίσης μαθήματα, χειροτεχνίες, παιχνίδια, τραγούδια και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Ανάλογες εκδηλώσεις και δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Ελμπασάν.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων