28/06/2020 28/06/2020 Στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυαρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο ευχήθηκε για ταχεία ανάρρωση, ύστερα από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του προχθές, το Διαθρησκευτικό Συμβούλιο της Αλβανίας, του οποίου κατά το παρελθόν υπήρξε Πρόεδρος. “Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Η συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια στον διαθρησκευτικό διάλογο, τόσο ως...
28 Ιουνίου, 2020 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2020 - 13:28

Το Διαθρησκευτικό Συμβούλιο Αλβανίας ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο

Διαδώστε:
Το Διαθρησκευτικό Συμβούλιο Αλβανίας ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο

Στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυαρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο ευχήθηκε για ταχεία ανάρρωση, ύστερα από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του προχθές, το Διαθρησκευτικό Συμβούλιο της Αλβανίας, του οποίου κατά το παρελθόν υπήρξε Πρόεδρος.

“Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Η συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια στον διαθρησκευτικό διάλογο, τόσο ως μέλος του Δ.Σ, όσο και ως Προέδρου του Διαθρησκευτικού Συμβουλίου το 2019 υπήρξε τεράστια, όχι μόνο για την θρησκευτική συνύπαρξη στην Αλβανία , αλλά και στον κόσμο εν γένει”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλύτερα στην υγεία του ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας. Τι λένε οι γιατροί στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και το επίσημο ανακοινωθέν από την Αρχιεπισκοπή (ρεπορτάζ)

Ο Αλβανός Πρόεδρος ευχήθηκε για την υγεία του Αρχιεπισκόπου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων