21/11/2018 21/11/2018 «Εγώ, θα μιλήσω τελευταίος» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμος, αναφερόμενος στις αντιδράσεις που έχει προκάλεσε η προωθούμενη συμφωνία μεταξύ της Εκκλησίας και της κυβέρνησης. Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας από τη Λιβαδειά όπου χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό, την παραμονή της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ ήρθα να προσκυνήσω...
21 Νοεμβρίου, 2018 - 7:55
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2018 - 11:00

Αρχ. Ιερώνυμος: Εγώ θα μιλήσω τελευταίος

Διαδώστε:
Αρχ. Ιερώνυμος: Εγώ θα μιλήσω τελευταίος

«Εγώ, θα μιλήσω τελευταίος» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμος, αναφερόμενος στις αντιδράσεις που έχει προκάλεσε η προωθούμενη συμφωνία μεταξύ της Εκκλησίας και της κυβέρνησης.

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας από τη Λιβαδειά όπου χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό, την παραμονή της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ ήρθα να προσκυνήσω την Παναγία μας, απόψε, που την αγαπάμε και μας αγαπάει. Εγώ, θα μιλήσω τελευταίος»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων