02/04/2024 02/04/2024 Απάντηση για το αν είχε συνάντηση με τον π. Αντώνιο Παπανικολάου, της “Κιβωτού του Κόσμου”, έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.  Από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου, όπου βρέθηκε χθες κατά την Εξόδιο Ακολουθία του Αρχιμανδρίτη Πατρικίου Καλεώδη, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος, δήλωσε στον Αnt1 ότι “Ο Αρχιεπίσκοπος συναντιέται...
02 Απριλίου, 2024 - 11:47
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 14:27

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: “Συναντήθηκα με τον πατέρα Αντώνιο. Δεν παύει να είναι παιδί μου”

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: “Συναντήθηκα με τον πατέρα Αντώνιο. Δεν παύει να είναι παιδί μου”

Απάντηση για το αν είχε συνάντηση με τον π. Αντώνιο Παπανικολάου, της “Κιβωτού του Κόσμου”, έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου, όπου βρέθηκε χθες κατά την Εξόδιο Ακολουθία του Αρχιμανδρίτη Πατρικίου Καλεώδη, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος, δήλωσε στον Αnt1 ότι “Ο Αρχιεπίσκοπος συναντιέται με οποιονδήποτε του ζητήσει. Μου το ζήτησε ο πατέρας Αντώνιος και συναντηθήκαμε”. 

Δεν ξέρω ποια θα είναι η αλήθεια, θα το μάθουμε. Δεν παύει να είναι παιδί μου (σ.σ. ο πατέρας Αντώνιος) όπως και πολλοί άλλοι και και τον αγαπώ όπως ο πατέρας τα παιδιά του”, ανέφερε για την υπόθεση της Κιβωτού.

“Να ευχηθούμε να λάμψει η αλήθεια και αυτή να δικαιώσει ή να αφήσει ορισμένους ανθρώπους σε δοκιμασία. Εμείς πρέπει να αγαπάμε κάθε άνθρωπο”, είπε.

Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων