05/07/2023 05/07/2023 Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του 53χρονος αρχιμανδρίτης ο οποίος ήταν βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα Αντώνιου στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο αρχιμανδρίτης βρέθηκε από οικείους του νεκρός στο υπνοδωμάτιο του ενώ από την έρευνα της ΕΛΑΣ στο διαμέρισμα δεν προέκυψαν ίχνη παραβίασης. Ως επικρατέστερο σενάριο εξετάζεται του αιφνίδιου θανάτου...
05 Ιουλίου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2023 - 18:58

Νεκρός στο σπίτι του 53χρονος αρχιμανδρίτης

Διαδώστε:
Νεκρός στο σπίτι του 53χρονος αρχιμανδρίτης

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του 53χρονος αρχιμανδρίτης ο οποίος ήταν βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα Αντώνιου στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο αρχιμανδρίτης βρέθηκε από οικείους του νεκρός στο υπνοδωμάτιο του ενώ από την έρευνα της ΕΛΑΣ στο διαμέρισμα δεν προέκυψαν ίχνη παραβίασης.

Ως επικρατέστερο σενάριο εξετάζεται του αιφνίδιου θανάτου λόγω παθολογικών αιτιών ωστόσο παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διευκρινίσουν πλήρως τα αιτία θανάτου του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων