10/01/2023 10/01/2023 Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου θα τελέσει το απόγευμα στις 18.00 στο Παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου της Μητρόπολης Αθηνών, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Σημειώνεται ότι μετά από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου και παρεμβάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, ο μακαριστός Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος ταξίδεψε...
10 Ιανουαρίου, 2023 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2023 - 12:38

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη του μακαριστού Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη του μακαριστού Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου

Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου θα τελέσει το απόγευμα στις 18.00 στο Παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου της Μητρόπολης Αθηνών, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Σημειώνεται ότι μετά από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου και παρεμβάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, ο μακαριστός Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος ταξίδεψε στις 29 Αυγούστου 2019 στην Ελλάδα και νοσηλεύτηκε λόγω των μεγάλων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Κατόπιν εισήχθη στο Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστηρίξεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Άγιος Πορφύριος», στο Δήλεσι Βοιωτίας, κατόπιν προσκλήσεως του ίδιου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, όπου και φιλοξενείτω μέχρι την κοίμησή του.

Διαβάστε επίσης:

Τρισάγιο για τον Μακαριστό Πατριάρχη Ειρηναίο τέλεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης (ΦΩΤΟ)

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων εκφράζει τη λύπη του για την κοίμηση του Πατριάρχη Ειρηναίου

Συγκλονιστική συνέντευξη του μακαριστού Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου στη Μαρία Γιαχνάκη

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκοιμήθη ο Πατριάρχης πρώην Ιεροσολύμων Ειρηναίος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων