13/11/2023 13/11/2023 Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε το βράδυ της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου, η οποία θα παραμείνει για προσκύνηση στο ναό έως και την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου.  Άγιος Ελευθέριος: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ταλαντίου κ. Επιφάνίος, πλαισιούμενος από Βατοπαιδινούς πατέρες και...
13 Νοεμβρίου, 2023 - 7:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2023 - 7:26

Ο Επίσκοπος Ταλαντίου Επιφάνιος τέλεσε Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Ταλαντίου Επιφάνιος τέλεσε Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου

Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε το βράδυ της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου, η οποία θα παραμείνει για προσκύνηση στο ναό έως και την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου. 

Άγιος Ελευθέριος: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ταλαντίου κ. Επιφάνίος, πλαισιούμενος από Βατοπαιδινούς πατέρες και ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η εκκλησία ήταν κατάμεστη από πιστούς ενώ η ροή των προσκυνητών ήταν συνεχής, ενώ να σημειωθεί ότι Ιερός Ναός παραμένει ανοικτός όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες κατά τις οποίες η Τιμία Κάρα θα παραμείνει για προσκύνηση.

Στα αναλογία έψαλαν οι αδελφές από την Ιερά Μόνη Τίμιου Σταύρου Μάψου Κορινθίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To ope.gr στην ιστορική υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Αθήνα από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η ιστορική υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Γέρων Εφραίμ Βατοπαιδινός: Ευλογία για την Αθήνα να τιμά τον Ιερό Χρυσόστομο με την έλευση της Τιμίας Κάρας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων