18/09/2022 18/09/2022 Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής και Οσίας Παρασκευής της Επιβατηνής Νέας Πεντέλης Αττικής (Δήμος Πεντέλης), τίθεται σε προσκύνηση και Ευλογία των πιστών έως και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 (ώρα 10:30 ), η Τιμία Κάρα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου από την Ιερά Μονή Ξενοφώντος Αγίου...
18 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2022 - 15:51

O Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σήμερα το απόγευμα στην Nέα Πεντέλη – Αττικής

Διαδώστε:
O Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σήμερα το απόγευμα στην Nέα Πεντέλη – Αττικής

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής και Οσίας Παρασκευής της Επιβατηνής Νέας Πεντέλης Αττικής (Δήμος Πεντέλης), τίθεται σε προσκύνηση και Ευλογία των πιστών έως και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 (ώρα 10:30 ), η Τιμία Κάρα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου από την Ιερά Μονή Ξενοφώντος Αγίου Όρους όπου αποθησαυρίζεται.

Στα πλαίσια των πνευματικών ευκαιριών του Ιερού Ναού, σήμερα Κυριακή 18 / 09 / 2022 ώρα 19:00, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα : ” Οι Άγιοι της Εκκλησίας, οδηγοί μας στην εν Χριστώ ζωή “.

Οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν και στα δύο Ι. Παρεκκλήσια εντός του Ιερού Ναού, των ” Νέων Οσίων της Εκκλησίας, Παϊσίου του Αγιορείτου, Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, Γεωργίου Καρσλίδη, Ιακώβου Τσαλίκη του εν Ευβοία ” και ” Των Αχράντων Παθών του Κυρίου, Αγίας Αθηνάς και των 40 Παρθενομαρτύρων “.

Στο τελευταίο και η μοναδική αγιογραφία, που ιστορεί την Κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου. Όσοι επιλέξουν την ” Αττική Οδό “, η έξοδος 12 ( Λ. Πεντέλης ) θα τους οδηγήσει στην  Λεωφόρο Πεντέλης. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούν προς Νέα Πεντέλη και στην οδό Αγίας Παρασκευής αρ. 13 . O Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός τις ώρες 07:00 – 22:00

Πηγή: www.agiaparaskevinp.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων