16/02/2019 16/02/2019   Συμπληρώθηκαν 11 χρόνια στο “τιμόνι” της Εκκλησίας της Ελλάδος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, αφού ήταν σαν σήμερα, 16 Φεβρουαρίου του 2008, όταν ο από Θηβών και Λεβαδείας κ. Ιερώνυμος ανέβαινε στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο Αθηνών. Ο λόγος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, την ημέρα που ενθρονίστηκε παραμένει ακόμη και σήμερα άκρως επίκαιρος....
16 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2019 - 14:18

Σαν σήμερα ενθρονίστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Σαν σήμερα ενθρονίστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
  Συμπληρώθηκαν 11 χρόνια στο “τιμόνι” της Εκκλησίας της Ελλάδος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, αφού ήταν σαν σήμερα, 16 Φεβρουαρίου του 2008, όταν ο από Θηβών και Λεβαδείας κ. Ιερώνυμος ανέβαινε στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο Αθηνών. Ο λόγος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, την ημέρα που ενθρονίστηκε παραμένει ακόμη και σήμερα άκρως επίκαιρος. Παρακολουθήστε το βίντεο από την ενθρόνισή του αλλά και την ενθρονιστήρια ομιλία του.

Φώτο Αρχείου: Χρήστος Μπόνης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων