05/03/2019 05/03/2019 Συμφωνία συνεργασίας υπογράφτηκε μεταξύ της Βιβλιοθήκης Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β’, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας. Η εν λόγω συμφωνία αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο, καθότι συνενώνει τις δυνάμεις του πνευματικού κόσμου της Εκκλησίας της Ελλάδας, της πανεπιστημιακής κοινότητας, της κοινωνίας και του επιχειρείν, όπως...
05 Μαρτίου, 2019 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2019 - 19:27

Συμφωνία συνεργασίας εκκλησίας, επιχειρηματιών και επιστημόνων

Διαδώστε:
Συμφωνία συνεργασίας εκκλησίας, επιχειρηματιών και επιστημόνων

Συμφωνία συνεργασίας υπογράφτηκε μεταξύ της Βιβλιοθήκης Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β’, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

Η εν λόγω συμφωνία αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο, καθότι συνενώνει τις δυνάμεις του πνευματικού κόσμου της Εκκλησίας της Ελλάδας, της πανεπιστημιακής κοινότητας, της κοινωνίας και του επιχειρείν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η τελετή υπογραφής έγινε στον χώρο της Βιβλιοθήκης, που εδρεύει στα Οινόφυτα Βοιωτίας και την οποία έχει ιδρύσει ο μακαριώτατος αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’, όπου και συνυπέγραψε τη συμφωνία με τον πρύτανη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου καθηγητή Κώστα Γουλιάμο και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας Νίκο Κουδούνη.

Οπως ανακοινώθηκε, η συμφωνία αυτή εμπεριέχει στοιχεία συνεργασίας που αφορούν την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, την έρευνα, τη δια βίου μάθηση, την κατάρτιση, την καινοτομία, καθώς και άλλους τομείς που συμβάλλουν στην αριστεία. Οπως τονίστηκε στην εκδήλωση, οι συμφωνίες των συμβαλλομένων μερών πρόκειται να αποδείξουν και να αναδείξουν τη χρησιμότητα των νέων αναπτυξιακών μοντέλων, ώστε να εκκολαφθεί η «οικονομία της γνώσης».

Στην εκδήλωση παρέστη και ο επιχειρηματίας Βασίλης Θεοχαράκης, γνωστός για την πολιτιστική του δράση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων