06/07/2021 06/07/2021 Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, και του  Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο για την πορεία των εμβολιασμών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε αναφορά στη συνεργασία Κυβέρνησης και Αυτοδιοίκησης για την επιτάχυνση των εμβολιασμών και ζητήθηκε, ακόμα μία φορά, η συμβολή της Εκκλησίας στην...
06 Ιουλίου, 2021 - 21:39
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2021 - 21:47

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αθηνών με Στ. Πέτσα

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αθηνών με Στ. Πέτσα

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, και του  Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο για την πορεία των εμβολιασμών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε αναφορά στη συνεργασία Κυβέρνησης και Αυτοδιοίκησης για την επιτάχυνση των εμβολιασμών και ζητήθηκε, ακόμα μία φορά, η συμβολή της Εκκλησίας στην επίτευξη των στόχων του εμβολιαστικού προγράμματος, μιλώντας στις καρδιές των πιστών, προκειμένου να εμβολιαστούν και να χρησιμοποιήσουν το ισχυρότερο όπλο που έχουν στα χέρια τους απέναντι στην πανδημία.

πηγή φωτογραφιών: Υπουργείο Εσωτερικών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων