15/10/2021 15/10/2021 Σημείο αναφοράς θα είναι το τριήμερο 16 με 18 Οκτωβρίου ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Αθηνών καθώς θα τελεστούν οι χειροτονίες των Θεοφιλεστάτων εψηφισμένων Μητροπολιτών Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου, Περιστερίου κ. Γρηγορίου και Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου. Αναλυτικότερα θα τελεστούν: Το Σάββατο 16 Οκτω­βρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χει­ρο­το­νία του Εψη­φι­σμε­νου...
15 Οκτωβρίου, 2021 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2021 - 16:43

Τριήμερο χειροτονιών στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών

Διαδώστε:
Τριήμερο χειροτονιών στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών

Σημείο αναφοράς θα είναι το τριήμερο 16 με 18 Οκτωβρίου ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Αθηνών καθώς θα τελεστούν οι χειροτονίες των Θεοφιλεστάτων εψηφισμένων Μητροπολιτών Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου, Περιστερίου κ. Γρηγορίου και Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου.

Αναλυτικότερα θα τελεστούν:

Το Σάββατο 16 Οκτω­βρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χει­ρο­το­νία του Εψη­φι­σμε­νου Μη­τρο­πο­λι­του Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου.

Την Κυριακή 17 Οκτω­βρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χει­ρο­το­νία του Εψη­φι­σμε­νου Μη­τρο­πο­λι­του Περιστερίου κ. Γρηγορίου.

Την Δευτέρα 18 Οκτω­βρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χει­ρο­το­νία του Εψη­φι­σμε­νου Μη­τρο­πο­λι­του Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου.

 

Οι εψηφισμένοι Μητροπολίτες εξελέγησαν στις 8 Οκτωβρίου μαζί με τους Μητροπολίτες Λαγκαδά κ. Πλάτωνα και Καστορίας κ. Καλλίνικο, οι χειροτονίες των οποίων τελέστηκαν στις 9 και 10 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Τα προφίλ των πέντε νέων Μητροπολιτών

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων