19/09/2022 20/09/2022 Με επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών φιλαναγνωστών πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του εφηβικού μυθιστορήματος της Ελένης Πουλημένου, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νέας Σμύρνης. Για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Γεώργιος Σπανός, Ομότιμος Καθηγητής της Παιδαγωγικής του Τμήματος ΦΠΨ του ΕΚΠΑ και ο κ. Ιωάννης Τζαγάκης, Φιλόλογος – Εκπαιδευτικός. Αποσπάσματα διάβασε η...
19 Σεπτεμβρίου, 2022 - 8:11
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 2:37

«ΧΡΟΝΟΣ…’22»: Με επιτυχία η βιβλιοπαρουσίαση στη Νέα Σμύρνη

Διαδώστε:
«ΧΡΟΝΟΣ…’22»: Με επιτυχία η βιβλιοπαρουσίαση στη Νέα Σμύρνη

Με επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών φιλαναγνωστών πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του εφηβικού μυθιστορήματος της Ελένης Πουλημένου, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νέας Σμύρνης.

Για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Γεώργιος Σπανός, Ομότιμος Καθηγητής της Παιδαγωγικής του Τμήματος ΦΠΨ του ΕΚΠΑ και ο κ. Ιωάννης Τζαγάκης, Φιλόλογος – Εκπαιδευτικός. Αποσπάσματα διάβασε η κα. Άρτεμις Αποστολοπούλου, Ηθοποιός – Θεατρολόγος. Για τη συγκεκριμένη συγγραφική παραγωγή της μίλησε και η κα. Ελένη Πουλημένου, Συγγραφέας – Φιλόλογος – Εκπαιδευτικός.

Την παρουσίαση συνόδευσαν με Μικρασιάτικες μελωδίες οι: Γιάννης Δάφνος, Ελένη Λογαρά και Αλκαίος Σουγιούλ.

Το βιβλίο «ΧΡΟΝΟΣ…’22» έχει εκδοθεί από το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων