11/02/2019 11/02/2019 Τελέστηκε την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019, από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στη Δερύνεια, το 62ο ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ 1955-59 Δημητράκη Χριστοδούλου και των συναγωνιστών του Στυλιανού Λένα και Σωτηρίου Τσαγγάρη.   Της Θείας Λειτουργίας και του μνημοσύνου προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος συμπαραστατούμενος από τον πρωτοσύγκελλο πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Αυγουστίνο...
11 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:15

Εθνικά μνημόσυνα και χειροθεσία νέου Αρχιμανδρίτη στη Δερύνεια

Διαδώστε:
Εθνικά μνημόσυνα και χειροθεσία νέου Αρχιμανδρίτη στη Δερύνεια
Τελέστηκε την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019, από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στη Δερύνεια, το 62ο ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ 1955-59 Δημητράκη Χριστοδούλου και των συναγωνιστών του Στυλιανού Λένα και Σωτηρίου Τσαγγάρη.
 
Της Θείας Λειτουργίας και του μνημοσύνου προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος συμπαραστατούμενος από τον πρωτοσύγκελλο πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Αυγουστίνο Κκαρά, ιερείς και διακόνους της Μητροπόλεως.
 
Πριν την απόλυση, τελέστηκε η χειροθεσία εις Αρχιμανδρίτη του σεβαστού και πολιού ιερέως της κοινότητας πατρός Χρυσοστόμου Κωνσταντίνου. 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων