01/10/2022 01/10/2022 Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κέρκυρα, όπου συμμετείχε στην 13η πανελλήνια συνάντηση πρόληψης για τις εξαρτήσεις, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας αξιοποίησε την ευκαιρία, για να προσκυνήσει τα σκηνώματα του Αγίου Σπυρίδωνος και της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας. Ο Πανιερώτατος ευλαβείται ιδιαίτερα τον Άγιο Σπυρίδωνα, αφού ως γνωστόν, γεννήθηκε την ημέρα μνήμης του...
01 Οκτωβρίου, 2022 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2022 - 15:17

Προσκύνημα στην Κέρκυρα του Μητροπολίτη Ταμασού Ησαΐα

Διαδώστε:
Προσκύνημα στην Κέρκυρα του Μητροπολίτη Ταμασού Ησαΐα

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κέρκυρα, όπου συμμετείχε στην 13η πανελλήνια συνάντηση πρόληψης για τις εξαρτήσεις, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας αξιοποίησε την ευκαιρία, για να προσκυνήσει τα σκηνώματα του Αγίου Σπυρίδωνος και της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας.


Ο Πανιερώτατος ευλαβείται ιδιαίτερα τον Άγιο Σπυρίδωνα, αφού ως γνωστόν, γεννήθηκε την ημέρα μνήμης του Αγίου (12 Δεκεμβρίου) και ως λαϊκός έφερε το όνομά του.

Προσευχήθηκε με θέρμη για κάθε ανθρώπινη ψυχή που ταλαιπωρείται και ανέπεμψε δέηση για την ειρήνευση των απανταχού πολέμων και την σύντομη απελευθέρωση της πατρώας νήσου του Αγίου Σπυρίδωνος, της Αγιοτόκου Κύπρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων