03/02/2020 03/02/2020 Εορτάστηκε η δεσποτική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου μας στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος προεξήρχε της διακοπτόμενης ιεράς αγρυπνίας που τελέστηκε στην ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού. Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν οι πανοσιολογιότατοι αρχιμανδρίτες π. Ζαχαρίας Ζάχαρου, από την ιερά μονή Τ. Προδρόμου στο Έσσεξ και μαθητής του Αγίου Σωφρονίου...
03 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2020 - 12:26

Ο Λεμεσού Αθανάσιος στην Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού

Διαδώστε:
Ο Λεμεσού Αθανάσιος στην Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού

Εορτάστηκε η δεσποτική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου μας στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος προεξήρχε της διακοπτόμενης ιεράς αγρυπνίας που τελέστηκε στην ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού.

Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν οι πανοσιολογιότατοι αρχιμανδρίτες π. Ζαχαρίας Ζάχαρου, από την ιερά μονή Τ. Προδρόμου στο Έσσεξ και μαθητής του Αγίου Σωφρονίου και π. Παΐσιος, ηγούμενος της μονής του Μέσα Ποταμού, καθώς και άλλοι πατέρες της μονής.

Μετά το τέλος της Λειτουργίας, ο Γέροντας Ζαχαρίας μίλησε στους πατέρες και στους προσκυνητές στο αρχονταρίκι της Μονής.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος προεξήρχε των ιερών ακολουθιών για την εορτή της Υπαπαντής στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό της κοινότητας Πεντακώμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων