09/11/2020 09/11/2020 Για μια ακόμη χρονιά οι Περιστερωνοπηγιώτες εόρτασαν μακριά από την πατρώα γενέθλια γη τον πολιούχο Άγιο της Πηγής Αρχάγγελο Μιχαήλ και τέλεσαν τα μνημόσυνα των ηρωΪκώς πεσόντων και καθ’ οιονδήποτε τρόπο αναιρεθέντων κατά την Τουρκική Εισβολή 1974, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στην Κοινότητα Κελλιών Λάρνακας. Της Θείας Λειτουργίας και του μνημοσύνου προέστη ο Αρχιμανδρίτης...
09 Νοεμβρίου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2020 - 18:05

Εόρτασαν για ακόμη μια φορά μακριά από την πατρώα γη

Διαδώστε:
Εόρτασαν για ακόμη μια φορά μακριά από την πατρώα γη

Για μια ακόμη χρονιά οι Περιστερωνοπηγιώτες εόρτασαν μακριά από την πατρώα γενέθλια γη τον πολιούχο Άγιο της Πηγής Αρχάγγελο Μιχαήλ και τέλεσαν τα μνημόσυνα των ηρωΪκώς πεσόντων και καθ’ οιονδήποτε τρόπο αναιρεθέντων κατά την Τουρκική Εισβολή 1974, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στην Κοινότητα Κελλιών Λάρνακας.

Της Θείας Λειτουργίας και του μνημοσύνου προέστη ο Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς, πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων