06/03/2024 06/03/2024 Στο χθεσινό μάθημα του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών που πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, έγινε η ξενάγηση στην έκθεση φωτογραφιών και κειμηλίων με τίτλο “Αγία Ζώνη Βαρωσίων. 50 χρόνια μετά” που παρουσιάζεται από τη Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και την Πολιτιστική Ακαδημία “Άγιος Επιφάνιος”, στην Αρχαία Εκκλησία της Αγίας Αννας στο Παραλίμνι, από τις 5 Φεβρουαρίου έως τις...
06 Μαρτίου, 2024 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2024 - 11:45

Ξενάγηση στην Έκθεση «Αγία Ζώνη Βαρωσίων. 50 Χρόνια μετά»

Διαδώστε:
Ξενάγηση στην Έκθεση «Αγία Ζώνη Βαρωσίων. 50 Χρόνια μετά»

Στο χθεσινό μάθημα του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών που πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, έγινε η ξενάγηση στην έκθεση φωτογραφιών και κειμηλίων με τίτλο “Αγία Ζώνη Βαρωσίων. 50 χρόνια μετά” που παρουσιάζεται από τη Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και την Πολιτιστική Ακαδημία “Άγιος Επιφάνιος”, στην Αρχαία Εκκλησία της Αγίας Αννας στο Παραλίμνι, από τις 5 Φεβρουαρίου έως τις 15 Μαρτίου 2024.

Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων για τη θλιβερή επέτειο συμπλήρωσης 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974 και με αφορμή την έλευση της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στην ημικατεχόμενη Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου (5-11 Φεβρουαρίου 2024).

Την ξενάγηση, την έκανε η Δρ. Χριστίνα Κάκκουρα, η οποία είχε την επιμέλεια της Έκθεσης, την οποία ευχαριστούμε πολύ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων