15/02/2024 15/02/2024 Την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, το βράδυ τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία στον Μητροπολίτικο ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής όπου βρίσκεται από την Κυριακή η Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου και εκτίθεται για ευλογία και αγιασμό των πιστών που προστρέχουν για να την προσκυνήσουν. Της Αγρυπνίας προΐστατο ο πανοσολογιώτατος Αρχιμ. Τύχων Ανδρέου και συλλειτουργούντων ιερέων της Μητροπόλεως. Στα ιερά αναλόγια...
15 Φεβρουαρίου, 2024 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2024 - 10:43

Συνεχίζεται η προσκύνηση της Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Συνεχίζεται η προσκύνηση της Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό

Την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, το βράδυ τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία στον Μητροπολίτικο ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής όπου βρίσκεται από την Κυριακή η Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου και εκτίθεται για ευλογία και αγιασμό των πιστών που προστρέχουν για να την προσκυνήσουν.

Της Αγρυπνίας προΐστατο ο πανοσολογιώτατος Αρχιμ. Τύχων Ανδρέου και συλλειτουργούντων ιερέων της Μητροπόλεως. Στα ιερά αναλόγια έψαλλαν οι ψάλτες του μητροπολιτικού μας ναού.

Η τιμία Ζώνη θα παραμείνει στον μητροπολιτικό ναό Παναγίας Παντανάσσης σε προσκύνημα μέχρι και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024. Ο ναός θα είναι ανοικτός από η ώρα 6.00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Καθημερινά θα τελούνται:

• Ιερά Παράκληση 7:00π.μ.
• Αγρυπνία 8:30μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων