06/04/2021 06/04/2021 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας το μεσημέρι της Τρίτης, 6 Απριλίου 2021, μετεβη στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΜΕGA, όπου υπέγραψε το βιβλίο συλληπητηρίων για τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο του ιδρυτή και Εκτελεστικού Προέδρου του OMEGA, Σωκράτη Χάσικου, πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Υπουργού Αμυνας, και βουλευτού. Ο Πανιερώτατος έγραψε το εξής : “Φίλε...
06 Απριλίου, 2021 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2021 - 18:18

“Φίλε μου, το σκοτάδι του ψεύτικου θανάτου δεν μπορεί να κρύψει το άστρο σου”

Διαδώστε:
“Φίλε μου, το σκοτάδι του ψεύτικου θανάτου δεν μπορεί να κρύψει το άστρο σου”

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας το μεσημέρι της Τρίτης, 6 Απριλίου 2021, μετεβη στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΜΕGA, όπου υπέγραψε το βιβλίο συλληπητηρίων για τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο του ιδρυτή και Εκτελεστικού Προέδρου του OMEGA, Σωκράτη Χάσικου, πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Υπουργού Αμυνας, και βουλευτού.

Ο Πανιερώτατος έγραψε το εξής : “Φίλε μου, το σκοτάδι του ψεύτικου θανάτου δεν μπορεί να κρύψει το άστρο σου. Πάντα θα λάμπεις για να μου θυμίζεις το νόημα των λέξεων θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Καλή αντάμωση”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων