20/09/2018 20/09/2018 Στις 28 Σεπτεμβρίου εορτάζεται η εύρεση και η ανακομιδή των τιμίων λειψάνων του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός Νεοφύτου του Εγκλείστου και θαυματουργού, κτήτορα και προστάτη της ομώνυμης Ιεράς Μονής στην Κύπρο . Όπως ενημερώνει η αδελφότητα της Ιεράς Μονής την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 5.30 μ.μ. θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, κατά τον οποίο...
20 Σεπτεμβρίου, 2018 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2018 - 10:00

Πανήγυρις Ιεράς Μονής Αγίου Νεοφύτου Κύπρου

Διαδώστε:
Πανήγυρις Ιεράς Μονής Αγίου Νεοφύτου Κύπρου

Στις 28 Σεπτεμβρίου εορτάζεται η εύρεση και η ανακομιδή των τιμίων λειψάνων του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός Νεοφύτου του Εγκλείστου και θαυματουργού, κτήτορα και προστάτη της ομώνυμης Ιεράς Μονής στην Κύπρο .

Όπως ενημερώνει η αδελφότητα της Ιεράς Μονής την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 5.30 μ.μ. θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, κατά τον οποίο θα χοροστατήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β και θα γίνει λιτάνευση των τιμίων λειψάνων του Αγίου. Την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο, στο οποίο θα προεξάρχει ο Μακαριώτατος, πλαισιωμένος από τον ηγούμενο της Μονής Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Χύτρων κ. Λεόντιο και άλλους Αρχιερείς. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα γίνει και πάλι λιτάνευση των τιμίων λειψάνων του Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων