02/01/2024 02/01/2024 Με την ευκαιρία της εορτής της ευρέσεως των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ εκ Νέας Μάκρης, σήμερα, Τρίτη, στις 4:30 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στην Τάλα της Πάφου. Αύριο, Τετάρτη, στις 6:30 π.μ. θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Την ίδια μέρα στις 5:00 μ.μ. θα τελεστεί...
02 Ιανουαρίου, 2024 - 13:36
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2024 - 13:38

Πανηγύρεις Αγίου Μεγαλομάρτυρα Εφραίμ σε Τάλα και Χολέτρια

Διαδώστε:
Πανηγύρεις Αγίου Μεγαλομάρτυρα Εφραίμ σε Τάλα και Χολέτρια

Με την ευκαιρία της εορτής της ευρέσεως των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ εκ Νέας Μάκρης, σήμερα, Τρίτη, στις 4:30 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στην Τάλα της Πάφου.

Αύριο, Τετάρτη, στις 6:30 π.μ. θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Την ίδια μέρα στις 5:00 μ.μ. θα τελεστεί Ιερά Παράκληση προς τον Άγιο Εφραίμ.

Πανήγυρις Αγίου Εφραίμ Ι. Μ. Αγίου Εφραίμ στα Χολέτρια

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός την Τρίτη 2 Ιανουαρίου θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ στα Χολέτρια.

Ο Θεοφιλέστατος Χωρεπίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ στα Χολέτρια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων