18/12/2022 18/12/2022 Σε ενημέρωση των δημοσιογράφων σχετικά με την εκλογική διαδικασία η οποία από το πρωί κυλά ομαλά προέβη το πρωί ο Γενικός Έφορος των Αρχιεπισκοπικών εκλογών, Ιωάννης Χαριλάου. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι όλα τα κέντρα σε όλη την Κύπρο, έχουν αρχίσει τη λειτουργία τους ομαλά. Παράκληση μου είναι να συνεχιστεί αυτή η...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2022 - 12:00

Χαριλάου: “Η διαδικασία κυλά ομαλά – Απόψε θα έχουμε αποτέλεσμα”

Διαδώστε:
Χαριλάου: “Η διαδικασία κυλά ομαλά – Απόψε θα έχουμε αποτέλεσμα”

Σε ενημέρωση των δημοσιογράφων σχετικά με την εκλογική διαδικασία η οποία από το πρωί κυλά ομαλά προέβη το πρωί ο Γενικός Έφορος των Αρχιεπισκοπικών εκλογών, Ιωάννης Χαριλάου.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι όλα τα κέντρα σε όλη την Κύπρο, έχουν αρχίσει τη λειτουργία τους ομαλά. Παράκληση μου είναι να συνεχιστεί αυτή η ήπια διαδικασία που υπήρχε μέχρι τώρα, να τελειώσουν οι εκλογές με το καλό, να βγάλουμε το αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε μετά στο επόμενο στάδιο», ανέφερε σε δηλώσεις του καλώντας τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες.

Ερωτηθείς σχετικά με τις επόμενες ενημερώσεις που θα ακολουθήσουν, εντός της ημέρας, από τον ίδιο, σημείωσε ότι στην μία το μεσημέρι, μεταξύ με δύο, αναμένεται μία ενημέρωση που θα αφορά το ποσοστό προσέλευσης μέχρι εκείνη την ώρα.

Στη συνέχεια, στις 6 και πάλι το απόγευμα, θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για το ποσοστό ενώ θα ακολουθήσει η διαδικασία των αποτελεσμάτων.

«Δεν μπορώ να δεσμευτώ από τώρα για το πότε θα έχουμε το αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα θα είναι απόψε», είπε ο Γενικός Έφορος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων