05/03/2021 05/03/2021 Το Ιερό Ίδρυμα «Παναγία Σουμελά» Ποντίων Αμερικής και Καναδά καλεί την ομογένεια να παρακολουθήσει την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων για την 200ή επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, η οποία θα λάβει χώρα διαδικτυακά την Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Δρ. Θωμάς Αλεξιάδης, ο οποίος θα αναφερθεί στην «Συμβολή...
05 Μαρτίου, 2021 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2021 - 9:48

Οι Σταυροπηγιακές Μονές του Πόντου στην Επανάσταση

Διαδώστε:
Οι Σταυροπηγιακές Μονές του Πόντου στην Επανάσταση

Το Ιερό Ίδρυμα «Παναγία Σουμελά» Ποντίων Αμερικής και Καναδά καλεί την ομογένεια να παρακολουθήσει την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων για την 200ή επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, η οποία θα λάβει χώρα διαδικτυακά την Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Δρ. Θωμάς Αλεξιάδης, ο οποίος θα αναφερθεί στην «Συμβολή της Εκκλησίας στον Αγώνα του 1821 και στην Δράση των Σταυροπηγιακών Μονών του Πόντου κατά τη διάρκεια της Οθωμανοκρατίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Το Ιερό Ίδρυμα «Παναγία Σουμελά», των Ρωμιών εκ Πόντου στις ΗΠΑ και Καναδά, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε διαδικτυακή εκδήλωση επ’ ευκαιρία της 200ης επετείου από την κήρυξη της επανάστασης μας και την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τον οθωμανικό ζυγό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω ZOOM την Κυριακή, 7η Μαρτίου 2021 στις 2:00 μμ (ώρα Νέας Υόρκης/EST). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ζωντανά μέσω των κάτωθι συνδέσμων: www.facebook.com/HolyInstitutionPanagiaSoumela youtube.panagiasoumela.org

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο προσκεκλημένος από Ελλάδα, Δρ. Θωμάς Αλεξιάδης, με θέμα: «Η συμβολή της Εκκλησίας στον Αγώνα του 1821 και η Δράση των Σταυροπηγιακών Μονών του Πόντου κατά τη διάρκεια της Οθωμανοκρατίας»

Θα συμμετέχουν επίσημοι προσκεκλημένοι από ΗΠΑ και Ελλάδα και θα απευθύνουν χαιρετισμούς αντιπρόσωποι ομογενειακών φορέων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων