22/02/2021 22/02/2021 Σημαίες της Ελληνικής Επανάστασης ύψωσε ο Δήμος Γλυφάδας για να τιμήσει τα 200 χρόνια από την έναρξη του ξεσηκωμού του Γένους. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου ανέφερε ότι ο Δήμος για όλο το 2021 θα έχει υψωμένα τα λάβαρα της Επανάστασης δίπλα στην Ελληνική Σημαία.  Η 22η...
22 Φεβρουαρίου, 2021 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2021 - 15:50

Τα λάβαρα της Επανάστασης ύψωσαν στον Δήμο Γλυφάδας

Διαδώστε:
Τα λάβαρα της Επανάστασης ύψωσαν στον Δήμο Γλυφάδας

Σημαίες της Ελληνικής Επανάστασης ύψωσε ο Δήμος Γλυφάδας για να τιμήσει τα 200 χρόνια από την έναρξη του ξεσηκωμού του Γένους. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου ανέφερε ότι ο Δήμος για όλο το 2021 θα έχει υψωμένα τα λάβαρα της Επανάστασης δίπλα στην Ελληνική Σημαία. 

Η 22η Φεβρουαρίου αποτελεί τη μέρα που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την στιγμή που ο Αλέξανδρος Υψηλάντης υψώνει τη σημαία της Επανάστασης στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημάρχου Γλυφάδας:

Αυτές τις μέρες, πριν από 200 χρόνια ξεκινάει ο ξεσηκωμός του Γένους.

Στις 22 Φεβρουαρίου 1821 ο Αλέξανδρος Υψηλάντης υψώνει τη σημαία της Επανάστασης στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες και τίποτα πια δεν μπορεί να σταματήσει το αγώνα για την Απελευθέρωση.

Από σήμερα και για όλο το 2021, ο Δήμος Γλυφάδας αναρτά στους πιο ψηλούς ιστούς της πόλης τα λάβαρα της Επανάστασης, πλάι στην ελληνική σημαία.

Στο νέο και στο παλιό Δημαρχείο, στις εισόδους της πόλης μας και σε πολλά ακόμη σημεία της Γλυφάδας μας, φόρος τιμής σε όλους όσους θυσιάστηκαν και απελευθέρωσαν την πατρίδα.

Σύντομα θα ενημερώσουμε για επόμενες επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου μας, πάντα βεβαίως με τις αναγκαίες προσαρμογές στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων