30/04/2024 30/04/2024 350 δέματα αγάπης διανεμήθηκαν χθες και σήμερα στους εμπερίστατους αδελφούς για τις ημέρες του Πάσχα, στον Άγιο Δημήτριο Νέας Ελβετίας Βύρωνος και συγκεκριμένα στο «Σπίτι Γαλήνης Χριστού». Με την αρωγή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, με την φροντίδα του Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Χριστοδούλου Κοτσίφη, Προέδρου του Ενοριακού Ταμείου Φιλανθρωπίας, και...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Ν.Ελβετίας Βύρωνος
30 Απριλίου, 2024 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2024 - 18:35

350 πασχαλινά δέματα αγάπης στον Άγιο Δημήτριο Βύρωνος

Διαδώστε:
350 πασχαλινά δέματα αγάπης στον Άγιο Δημήτριο Βύρωνος

350 δέματα αγάπης διανεμήθηκαν χθες και σήμερα στους εμπερίστατους αδελφούς για τις ημέρες του Πάσχα, στον Άγιο Δημήτριο Νέας Ελβετίας Βύρωνος και συγκεκριμένα στο «Σπίτι Γαλήνης Χριστού».

Με την αρωγή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, με την φροντίδα του Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Χριστοδούλου Κοτσίφη, Προέδρου του Ενοριακού Ταμείου Φιλανθρωπίας, και με την αξιόλογη και φιλότιμη βοήθεια των Ενοριτών και των Προσκυνητών, εξασφαλίστηκαν για τους αδελφούς τα απαραίτητα τρόφιμα για την ετοιμασία των δεμάτων.

Δόθηκαν πάνω από 300 κιλά αρνίσιου κρέατος, τσουρέκια αλλά και τρόφιμα που θα συντηρήσουν τους αδελφούς τις ημέρες που το Ενοριακό Συσσίτιο θα είναι κλειστό λόγω της Μεγάλης Εορτής του Πάσχα.

Αξιόλογη όμως ήταν και η παρουσία και προσφορά της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών όπου ο Πρόεδρος αυτής κ. Γεώργιος Βάλλης διένειμε 350 κοτόπουλα, 2.500 κόκκινα αυγά αλλά και επιταγές για Καταστήματα «Σκλαβενίτης» στους δικαιούχους των δεμάτων.

Εμφανώς συγκινημένος ο Πανοσιολογιώτατος Πρόεδρος του Ενοριακού Ταμείου Φιλανθρωπίας Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κοτσίφης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. ΔΑΝΙΗΛ για τη αέναη αρωγή και ευλογία του στο φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας μας καθώς και τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Γεώργιο Βάλλη για την μεγάλη, συνεχή και έμπρακτη προσφορά αυτού και των μελών της Ένωσης στις ανάγκες της Ενορίας.

Κλείνοντας, κατέθεσε ευγνώμονες ευχαριστίες στα Μέλη του Ενοριακού Ταμείου Φιλανθρωπίας αλλά και στους Εθελοντές οι οποίοι στηρίζουν με την καρδιά τους το έργο της Φιλανθρωπίας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ετοιμάζοντας ζεστό φαγητό καθημερινά για 160 ενδεείς αδελφούς μας και ευχήθηκε σε όλους «Καλή Ανάσταση».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων