05/06/2021 05/06/2021 H Εκκλησία μας, φέτος μέσα στην Αναστάσιμη χαρά του Πεντηκοσταρίου, τιμάει την Δευτέρα 7 Ιουνίου την μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Παναγή του Μπασιά. Στην ενορία Αγίου Νείλου Πειραιώς τιμάται πανηγυρικά η μνήμη του Οσίου Παναγή καθώς ο Ιερός Ναός κατέχει ως πολύτιμο θησαυρό τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Οσίου. Γι’ αυτό τον λόγο...
Ενορίες : Αγίου Νείλου Πειραιώς
05 Ιουνίου, 2021 - 22:29
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2021 - 22:14

Αφιέρωμα στον Άγιο Παναγή Μπασιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στον Άγιο Παναγή Μπασιά (ΒΙΝΤΕΟ)

H Εκκλησία μας, φέτος μέσα στην Αναστάσιμη χαρά του Πεντηκοσταρίου, τιμάει την Δευτέρα 7 Ιουνίου την μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Παναγή του Μπασιά. Στην ενορία Αγίου Νείλου Πειραιώς τιμάται πανηγυρικά η μνήμη του Οσίου Παναγή καθώς ο Ιερός Ναός κατέχει ως πολύτιμο θησαυρό τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Οσίου.

Γι’ αυτό τον λόγο επισυνάπτουμε ηχητικό αφιέρωμα που προέρχεται από την εκπομπή της Νεότητας της ενορίας “Ορθοδοξία και Βιωματικές Εμπειρίες” η οποία και μεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό “Πειραϊκή Εκκλησία” 91,2 FM της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων