01/05/2021 01/05/2021 Στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου τελέσθηκε η ακολουθία της Αναστάσεως με κάθε μεγαλοπρέπεια , Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου 2021. Την Αναστάσιμη θεία λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος του ναού π. Κωνσταντίνος Σέρρος .Χαρακτηριστικό στην Ανάσταση στη συνοικία της Πρόνοιας, η ρίψη πολλών βεγγαλικών και κρητίδων με το που πει ο Ιερέας το...
Ενορίες : Αγίας Τριάδας Πρόνοιας Ναυπλίου
01 Μαΐου, 2021 - 22:04

Ανάσταση στην Αγία Τριάδα στην Πρόνοια Ναυπλίου

Διαδώστε:
Ανάσταση στην Αγία Τριάδα στην Πρόνοια Ναυπλίου

Στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου τελέσθηκε η ακολουθία της Αναστάσεως με κάθε μεγαλοπρέπεια , Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου 2021.

Την Αναστάσιμη θεία λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος του ναού π. Κωνσταντίνος Σέρρος .Χαρακτηριστικό στην Ανάσταση στη συνοικία της Πρόνοιας, η ρίψη πολλών βεγγαλικών και κρητίδων με το που πει ο Ιερέας το Χριστός Ανέστη.

Φέτος το «Χριστός Ανέστη» ακούστηκε στις 21:00 αντί τα μεσάνυχτα, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για τον covid-19 ,με τους πιστούς να μπορούν να μεταβούν στις εκκλησίες, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες. Δηλαδή, να κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις, να φορούν διπλές μάσκες στον εσωτερικό χώρο του ναού και αποστάσεις ακόμα και στον προαύλιο χώρο .

Στην Αναστάσιμη ακολουθία στην Αγία τριάδα Ναυπλίου παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού στην Πελοπόννησο , Ιωάννης Μαντζούνης.

Παρακολουθήστε:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων