05/01/2022 05/01/2022 Για την ασταμάτητη δακρυρροή της Παναγίας της Παρηγορήτριας το βράδυ της προπαραμονής των Φώτων, 4ης Ιανουαρίου 2022, κάνει λόγο η ανακοίνωση του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Βύρωνα, που μας προμήθευσε και το σχετικό βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ: Παναγία Παρηγορήτρια. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με τη βοήθεια του Θεού περάσαμε...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Βύρωνα
05 Ιανουαρίου, 2022 - 22:11
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2022 - 22:13

Ασταμάτητα δάκρυα στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Διαδώστε:
Ασταμάτητα δάκρυα στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Για την ασταμάτητη δακρυρροή της Παναγίας της Παρηγορήτριας το βράδυ της προπαραμονής των Φώτων, 4ης Ιανουαρίου 2022, κάνει λόγο η ανακοίνωση του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Βύρωνα, που μας προμήθευσε και το σχετικό βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ: Παναγία Παρηγορήτρια.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με τη βοήθεια του Θεού περάσαμε το κατώφλι του έτους 2022 ξεπερνώντας τις αντιξοότητες που μας έφερε η χρονιά που μόλις πέρασε…

Όλοι, λίγο ή πολύ, δυσκολευτήκαμε, τρομάξαμε, ζήσαμε οι ίδιοι ή οι δικοί μας άνθρωποι την απειλή της πανδημίας αλλά, δόξα τω Θεώ είμαστε εδώ και συνεχίζουμε την πορεία μας μέσα στο χρόνο.

«Βοηθός και σκεπαστής» σε όλη αυτή την πορεία ο «αρχηγός και τελειωτής» Ιησούς με τις πρεσβείες βέβαια των Αγίων Του αλλά και της Υπερευλογημένης Μητέρας Του, της Κυρίας Θεοτόκου.

Εμείς εδώ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στο Βύρωνα, είμαστε σε θέση να ομολογούμε τα καθημερινά θαυμάσια της Παναγίας της Παρηγορητρίας σ’εμάς τους ίδιους αλλά και σε όλα τα παιδιά Της, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και να επιβεβαιώσουμε την αμείωτη δακρυρροή των ιερών οφθαλμών Της, τα οποία αποτελούν την περίτρανη απόδειξη ότι τίποτα δεν τελειώνει αν ο Χριστός δεν το κελεύσει αφού ο Ίδιος μας προσυπέγραψε: «Ιδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος».

Το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου 2022, προπαραμονή των Φώτων, την ώρα που ο Ιερός Ναός θα έκλεινε, η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Παρηγορητρίας, έρεε δάκρυα ασταμάτητα, με μια πρωτοφανή ροή, ωσάν τρεχούμενο νερό (δείτε στο βίντεο),προς μεγάλη έκπληξη των παρισταμένων.

Θέλει κάτι να μας πει η Παναγία μας. Κάτι που ακόμα εμείς οι ανάξιοι δεν μπορούμε ίσως να εννοήσουμε. Ας είμαστε τουλάχιστον κοντά στη Χάρη της και την αγκαλιά Της όχι από φόβο αλλά με την ανάγκη που έχει το κάθε παιδί προς τη μητέρα για το κάθε του βήμα.

Ευχόμαστε από καρδίας, να είναι ευλογημένο το νέο έτος και με το καλό να απαλλαγούμε από ότι μας έχει κρατήσει μακρυά από το Θεό και τους συνανθρώπους μας.

Ο Ιερός Ναός μας παραμένει ανοικτός για την προσκύνηση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας από τις 7:00 το πρωί έως τις 7:30 το βράδυ.

Στους πιστούς δίδεται ως ευλογία, βαμβάκι εμβαπτισμένο στα δάκρυα της Παναγίας μας.

Τελείται δε καθημερινά , η Θεία Λειτουργία 7:00-9:00πμ ενώ τελείται και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας της Παρηγορητρίας στις 11:00 το πρωί και στις 5:30 το απόγευμα.

Για οποιοδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 210 7660943».

Εκ του Ιερού Ναού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων