09/04/2021 09/04/2021 Η Εκκλησιαστική Κοινότητα Κυμίνων με βαθύτατη θλίψη αναγγέλλει την εκδημία της Πρεσβυτέρας Ειρήνης Μελετίδου. Η Μακαριστή Πρεσβυτέρα Ειρήνη, σύζυγος του Μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Μελετίδη , υπήρξε συνοδοιπόρος, στήριγμα και Μητέρα της Ενορίας των Κυμίνων που διακόνησαν περισσότερο από 50 Χρόνια. Υπήρξαν Κτήτορες του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και του Προσκυνηματικού Ναού...
Ενορίες : Ενορία Κυμίνων
09 Απριλίου, 2021 - 9:18
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2021 - 8:49

Εκδημία πρεσβυτέρας Ειρήνης Μελετίδου

Διαδώστε:
Εκδημία πρεσβυτέρας Ειρήνης Μελετίδου

Η Εκκλησιαστική Κοινότητα Κυμίνων με βαθύτατη θλίψη αναγγέλλει την εκδημία της Πρεσβυτέρας Ειρήνης Μελετίδου.

Η Μακαριστή Πρεσβυτέρα Ειρήνη, σύζυγος του Μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Μελετίδη , υπήρξε συνοδοιπόρος, στήριγμα και Μητέρα της Ενορίας των Κυμίνων που διακόνησαν περισσότερο από 50 Χρόνια.

Υπήρξαν Κτήτορες του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και του Προσκυνηματικού Ναού του Αγίου Νεκταρίου ο οποίος είναι ο πρώτος Ναός του Αγίου σε ολόκληρη την Μακεδονία.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 9 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων