27/02/2019 27/02/2019 Εσπερίδα με θέμα «Αυτοπροσδιορισμός ενώπιον της Ζωής. Θάνατος, αυτοκτονία, ευθανασία, καύση νεκρών» διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Αττικής στην αίθουσα τελετών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών ‘Δημόκριτος’ το Σάββατο 02/03 στις 16:00.Εισηγήσεις θα αναπτύξουν: Οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος και Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, ο Αρχιμ. Μεθόδιος Κρητικός, ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Διαμαντόπουλος, ο κοσμήτορας...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Αττικής
27 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:31
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2019 - 22:18

Η αυτοκτονία και η ευθανασία στο επίκεντρο σε ναό της Αθήνας

Διαδώστε:
Η αυτοκτονία και η ευθανασία στο επίκεντρο σε ναό της Αθήνας

Εσπερίδα με θέμα «Αυτοπροσδιορισμός ενώπιον της Ζωής. Θάνατος, αυτοκτονία, ευθανασία, καύση νεκρών» διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Αττικής στην αίθουσα τελετών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών ‘Δημόκριτος’ το Σάββατο 02/03 στις 16:00.Εισηγήσεις θα αναπτύξουν: Οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος και Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, ο Αρχιμ. Μεθόδιος Κρητικός, ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Διαμαντόπουλος, ο κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Απόστολος Νικολαΐδης, η δικηγόρος Αγγελική Λιόση και ο ιατρός- νεφρολόγος, διευθυντής ΕΣΥ Παναγιώτης Κίκιλης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων