20/04/2019 20/04/2019 Αθρόα και συγκινητική συμμετοχή  του κόσμου στην Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο φιλανθρωπικό τσάι αγάπης της Μητροπόλεως Κυδωνίας. Με λόγια συγκινητικά και πνευματικά μίλησε ο οικείος Εφημέριος και Ιερατικός Προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες  του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού ευχαρίστησε τους Κληρικούς και τον...
Ενορίες : Αγίου Χαραλάμπους Λεονταριανών
20 Απριλίου, 2019 - 18:43

Κίνηση αγάπης και φιλανθρωπίας στον Άγιο Χαράλαμπο Λενταριανών

Διαδώστε:
Κίνηση αγάπης και φιλανθρωπίας στον Άγιο Χαράλαμπο Λενταριανών

Αθρόα και συγκινητική συμμετοχή  του κόσμου στην Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο φιλανθρωπικό τσάι αγάπης της Μητροπόλεως Κυδωνίας.

Με λόγια συγκινητικά και πνευματικά μίλησε ο οικείος Εφημέριος και Ιερατικός Προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες  του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού ευχαρίστησε τους Κληρικούς και τον κόσμο που στηρίζει με αγάπη όλες τις προσπάθειες αυτές που γίνονται για τον συνάνθρωπο μας.

Με αυτές τις συνάξεις, τόνισε μεταξύ άλλων βιώνουμε την χαρά της επικοινωνίας, την χαρά της συναγωνιστηκότητας και της φιλαδελφείας.

Πριν το τέλος της φιλανθρωπικής συνάξεως οι κυρίες της ενοριακής χορωδίας έψαλλαν καλλικέλαδα τα κάλαντα του Λαζάρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων