28/06/2020 28/06/2020 Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ. Κυρίλλου, τελείται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης. Θα ακολουθήσει λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων πέριξ του ναού, ενώ στις 10 το βράδυ θα τελεστεί και...
Ενορίες : Άγιοι Απόστολοι Πέτρος και Παύλος Πεύκης
28 Ιουνίου, 2020 - 19:22
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2020 - 19:13

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στους Αγίους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο Πεύκης

Διαδώστε:
Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στους Αγίους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο Πεύκης

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ. Κυρίλλου, τελείται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης. Θα ακολουθήσει λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων πέριξ του ναού, ενώ στις 10 το βράδυ θα τελεστεί και Ιερά Αγρυπνία.

Εν τη ημέρα της εορτής, αύριο δηλαδή, στη Θεία Λειτουργία θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος και πάλι και ο Ιερός Ναός θα είναι ανοικτός όλη μέρα. Το απόγευμα θα γίνει Εσπερινός και Αγιασμός με το Τίμιο Ξύλο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων