02/05/2024 02/05/2024 Εθελόντριες του Συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου έβαφαν περισσότερα από 1.000 παραδοσιακά κόκκινα αυγά για την εορτή του Πάσχα, Μεγάλη Πέμπτη. Τα αυγά μαζί με πασχαλινά κουλουράκια που έφτιαξαν οι εθελόντριες θα διατεθούν για τους απόρους του Συσσιτίου του ιερού ναού αλλά και για τους ενορίτες που θα κάνουν Ανάσταση στον ναό της Ευαγγελίστριας....
Ενορίες : Ευαγγελίστριας Ναυπλίου
02 Μαΐου, 2024 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2024 - 15:55

Ναύπλιο – Εθελόντριες έβαψαν πάνω από 1.000 πασχαλινά αυγά για τους άπορους

Διαδώστε:
Ναύπλιο – Εθελόντριες έβαψαν πάνω από 1.000 πασχαλινά αυγά για τους άπορους

Εθελόντριες του Συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου έβαφαν περισσότερα από 1.000 παραδοσιακά κόκκινα αυγά για την εορτή του Πάσχα, Μεγάλη Πέμπτη.

Τα αυγά μαζί με πασχαλινά κουλουράκια που έφτιαξαν οι εθελόντριες θα διατεθούν για τους απόρους του Συσσιτίου του ιερού ναού αλλά και για τους ενορίτες που θα κάνουν Ανάσταση στον ναό της Ευαγγελίστριας.

Σημειώνεται ότι το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας θα διανείμει κανονικά φαγητό και ανήμερα του Πάσχα. Ο Ιερέας του ναού και υπεύθυνος του συσσιτίου π. Ελευθέριος Μίχος τόνισε πως κανένας πολίτης την ημέρα του Πάσχα δεν θα μείνει χωρίς γεύμα.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων