09/10/2022 10/10/2022 Στον Άγιο Δημήτριο Νέας Ελβετίας Βύρωνος στα πλαίσια των Κ’ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ τα οποία φέτος είναι αφιερωμένα στο πρόσωπο της Παναγίας Παρηγορητρίας Της Δακρυρροούσης και Μυροβλυζούσης, παρέστη προεξάρχων στη Θεία Λειτουργία και κήρυξε το Θείο Λόγο την Κυριακή Γ’ Λουκά 9 Οκτωβρίου 2022 ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Αγγελόπουλος....
Ενορίες : Άγιος Δημήτριος Νέας Ελβετίας Βύρωνος
09 Οκτωβρίου, 2022 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2022 - 1:04

Ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Αγγελόπουλος για την Δακρυρροή της Παναγίας της Παρηγορητρίας

Διαδώστε:
Ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Αγγελόπουλος για την Δακρυρροή της Παναγίας της Παρηγορητρίας

Στον Άγιο Δημήτριο Νέας Ελβετίας Βύρωνος στα πλαίσια των Κ’ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ τα οποία φέτος είναι αφιερωμένα στο πρόσωπο της Παναγίας Παρηγορητρίας Της Δακρυρροούσης και Μυροβλυζούσης, παρέστη προεξάρχων στη Θεία Λειτουργία και κήρυξε το Θείο Λόγο την Κυριακή Γ’ Λουκά 9 Οκτωβρίου 2022 ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Αγγελόπουλος.

Συλλειτούργησαν ο Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Καλλίνικος Νικολάου, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κοτσίφης και ο Εφημέριος του Ιερού Ναού.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος αναφέρθηκε στην μεγάλη πνευματική εμπειρία της Ιερής Δακρυρροής και Μυροβλυσίας της Παναγίας της Παρηγορητρίας και τη μεγάλη ευλογία που αξιώθηκε να λάβει ιερουργώντας στον Ιερό Ναό.

Ευχαρίστησε δε, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ για την άδεια που του παραχώρησε ώστε να ιερουργήσει, τον Πανοσιολογιώτατο Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεώς, αλλά και τον π. Χριστόδουλο με τον οποίο τους συνδέει 25ετής φιλία -για την πρόσκληση.

Από την πλευρά του ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ευχαρίστησε τον π. Χριστοφόρο για την παρουσία του και του προσέφερε αντίγραφο της Παναγίας της Παρηγορητρίας εκ μέρους του Εκκλ. Συμβουλίου αλλά και όλης της Ενορίας.

 

Ακούστε την ομιλία:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων