30/05/2019 30/05/2019 Παρουσία πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε “ο καλλιτεχνικός Μάιος” στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Δελφων και Μιαούλη) Θεσσαλονικης. Κατά το διάστημα 27-28 Μαΐου στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού πραγματοποιήθηκε διήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και μουσικής «4ο Κρουουν τα νταούλια». Την πρώτη μέρα φιλοξενήθηκαν στη σκηνή διάφοροι πολιτιστικοί σύλλογοι με χορευτικά και τραγούδια και την επόμενη...
Ενορίες : Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Θεσσαλονίκης
30 Μαΐου, 2019 - 11:45

Ολοκληρώθηκε “ο καλλιτεχνικός Μαϊος” στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε “ο καλλιτεχνικός Μαϊος” στη Θεσσαλονίκη

Παρουσία πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε “ο καλλιτεχνικός Μάιος” στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Δελφων και Μιαούλη) Θεσσαλονικης. Κατά το διάστημα 27-28 Μαΐου στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού πραγματοποιήθηκε διήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και μουσικής «4ο Κρουουν τα νταούλια». Την πρώτη μέρα φιλοξενήθηκαν στη σκηνή διάφοροι πολιτιστικοί σύλλογοι με χορευτικά και τραγούδια και την επόμενη μέρα την τιμητική τους είχαν τα μουσικοχορευτικά τμήματα του Ιερού Ναού. Επίσης πραγματοποιήθηκε έκθεση ζωγραφικής προβάλλοντας τα έργα των παιδιών που όλη την χρόνια με κόπο , αγάπη και μεράκι δημιούργησαν στις εγκαταστάσεις του ναού Όλες τις ημέρες υπήρχε μπάρμπεκιου για την ενίσχυση της κατασκήνωσης «Το Θαβώρ» που λειτουργεί υπό την αιγίδα της ενορίας καθώς επίσης υπήρχε και άρτια οργάνωση από τον προϊστάμενο του Ι. Ν. Αρχιμ. Νικόλαο Παπαγεωργίου.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδη 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων