26/10/2019 26/10/2019 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και  με τη συμμετοχή πλήθους πιστών τελέστηκε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 το απόγευμα, Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καινουργίου Αγρινίου. Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε και ανέλυσε τον στίχο από την ακολουθία του Αγίου Δημητρίου «Χαίροις...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Καινουργίου Αγρινίου
26 Οκτωβρίου, 2019 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2019 - 12:50

Πανηγυρικός Εσπερινός στον ΙΝ Αγίου Δημητρίου Καινουργίου Αγρινίου

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στον ΙΝ Αγίου Δημητρίου Καινουργίου Αγρινίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και  με τη συμμετοχή πλήθους πιστών τελέστηκε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 το απόγευμα, Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καινουργίου Αγρινίου.

Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε και ανέλυσε τον στίχο από την ακολουθία του Αγίου Δημητρίου «Χαίροις ο τον χιτώνα της ασεβείας διαρρήξας δια της πίστεως»

Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος κ.Κοσμάς, απένειμε το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον εφημέριο του Ιερού Ναού π.Χριστόφορο Δαβράζο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων