26/05/2019 26/05/2019 Παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε σήμερα η Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Αγίας Φωτεινής Ιλισσού. Ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ.Κλήμης, ενώ πλαισιώθηκε από Ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Ιεροδιακόνους της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου. Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθηκαν, όπως προαναφέρθηκε, πολλοί πιστοί που προσήλθαν να τιμήσουν και να συνεορτάσουν την Ισαπόστολο Αγία Φωτεινή την Σαμαρείτιδα....
Ενορίες : ιερός ναός Αγίας Φωτεινής Ιλισσού
26 Μαΐου, 2019 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2019 - 13:15

Πλήθος κόσμου στην πανηγυρίζουσα Αγία Φωτεινή Ιλισσού

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στην πανηγυρίζουσα Αγία Φωτεινή Ιλισσού

Παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε σήμερα η Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Αγίας Φωτεινής Ιλισσού. Ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ.Κλήμης, ενώ πλαισιώθηκε από Ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Ιεροδιακόνους της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου. Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθηκαν, όπως προαναφέρθηκε, πολλοί πιστοί που προσήλθαν να τιμήσουν και να συνεορτάσουν την Ισαπόστολο Αγία Φωτεινή την Σαμαρείτιδα. Στη σημερινή εορτή αναφέρθηκε στην επίκαιρη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ.Κλήμης. Ακούστε το χαρακτηριστικό ηχητικό απόσπασμα:

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων