16/03/2022 17/03/2022 Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και περισυλλογής τελέσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 16ης Μαρτίου, στον ενοριακό ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Παλαιού Κοιμητηρίου Χαλκίδος η η κατανυκτική Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην οποία προεξήρχε -με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου- ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος, με...
Ενορίες : Αγίου Ιωάννου Παλαιού Κοιμητηρίου Χαλκίδος
16 Μαρτίου, 2022 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2022 - 8:32

Προηγιασμένη Ακολουθία των Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Χαλκίδος

Διαδώστε:
Προηγιασμένη Ακολουθία των Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Χαλκίδος

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και περισυλλογής τελέσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 16ης Μαρτίου, στον ενοριακό ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Παλαιού Κοιμητηρίου Χαλκίδος η η κατανυκτική Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην οποία προεξήρχε -με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου- ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος, με τη συμμετοχή των εφημερίων του ιερού ναού, Πανοσ. Αρχιμ Χερουβείμ Μεστούση και Νικολάου Πριμηκύριου με την συμπροσευχή και των πιστών της ενορίας.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Θεοφιλέστατος κ. Φιλόθεος, ο οποίος πήρε αφορμή από το 2ο Ανάγνωσμα του Εσπερινού και αναφέρθηκε στον αγώνα των πιστών για την τήρηση του θελήματος του Θεού και στη συμμετοχή στις πνευματικές συνάξεις της περιόδου.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων