13/10/2020 13/10/2020 Μιας ιδιαίτερης ευλογίας θα γίνουν μέτοχοι οι φιλακόλουθοι ενορίτες του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Νικαίας μεθαύριο, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της βραδινής θείας Λειτουργίας (μεταξύ 8.00 και 10.00 -για εργαζόμενους και μη), καθώς θα τεθούν σε προσκύνηση ενώπιόν τους τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Στυλιανού, προστάτου των παίδων, και των Αγίων και Ιαματικών...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Νικαίας
13 Οκτωβρίου, 2020 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2020 - 16:46

Τα Ιερά Λείψανα 4 Αγίων στον Καθεδρικό της Νίκαιας

Διαδώστε:
Τα Ιερά Λείψανα 4 Αγίων στον Καθεδρικό της Νίκαιας

Μιας ιδιαίτερης ευλογίας θα γίνουν μέτοχοι οι φιλακόλουθοι ενορίτες του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Νικαίας μεθαύριο, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της βραδινής θείας Λειτουργίας (μεταξύ 8.00 και 10.00 -για εργαζόμενους και μη), καθώς θα τεθούν σε προσκύνηση ενώπιόν τους τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Στυλιανού, προστάτου των παίδων, και των Αγίων και Ιαματικών Αναργύρων Κοσμά, Δαμιανού και Τρύφωνος.

Ευχαριστίες θερμές εκ του ναού στον πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Στυλιανό Παντελή, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αιγάλεω, για την παραχώρηση του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Στυλιανού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων