25/04/2022 25/04/2022 Άγνωστοι βανδάλισαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 25 Απριλίου 2022 και ανήμερα της εορτής του Αγίου. Συγκεκριμένα, έσπασαν το μαρμάρινο προσκυνητάρι που βρίσκεται στην είσοδο του Αγίου Γεωργίου έχοντας ως πιθανό στόχo να βρουν χρήματα. Να σημειωθεί ότι το προσκυνητάρι βρισκόταν έξω από τον Ιερό...
Ενορίες : Άγιος Γεώργιος Καρύτση
25 Απριλίου, 2022 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2022 - 9:26

Βανδάλισαν τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση

Διαδώστε:
Βανδάλισαν τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση

Άγνωστοι βανδάλισαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 25 Απριλίου 2022 και ανήμερα της εορτής του Αγίου.

Συγκεκριμένα, έσπασαν το μαρμάρινο προσκυνητάρι που βρίσκεται στην είσοδο του Αγίου Γεωργίου έχοντας ως πιθανό στόχo να βρουν χρήματα. Να σημειωθεί ότι το προσκυνητάρι βρισκόταν έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στην Πλατεία Καρύτση, για περισσότερα από 100 χρόνια.

Μάλιστα, το εν λόγω μαρμάρινο προσκυνητάρι λειτουργούσε σαν παγκάρι αφού πολλοί πιστοί έριχναν τον οβολό τους σε αυτό.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, το περιστατικό σημειώθηκε σίγουρα μετά τις 21:30 της Κυριακής του Πάσχα, οπότε και αποχώρησε και ο τελευταίος υπεύθυνος του ναού. Στο σημείο κατέφτασε η Αστυνομία προκειμένου να αρχίσει η έρευνα για το περιστατικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων