18/05/2020 18/05/2020 Ξεκινάει σήμερα το βραδινό σαρανταλείτουργο προς τιμήν του Αγίου Παϊσίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Μπάρας Τρικάλων για τους διαγωνιζόμενους μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων.  Από απόψε έως τις 26 Ιουνίου μεταξύ 21:30 και 00:15 θα τελούνται καθημερινά Ιερές Αγρυπνίες, Όρθρος και Θεία Λειτουργία Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ναού, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα αναγιγνώσκεται...
Ενορίες : Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Μπάρας Τρικάλων
18 Μαΐου, 2020 - 22:21
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2020 - 22:46

Βραδινό σαρανταλείτουργο για τους μαθητές των Πανελληνίων στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Βραδινό σαρανταλείτουργο για τους μαθητές των Πανελληνίων στα Τρίκαλα

Ξεκινάει σήμερα το βραδινό σαρανταλείτουργο προς τιμήν του Αγίου Παϊσίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Μπάρας Τρικάλων για τους διαγωνιζόμενους μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων. 

Από απόψε έως τις 26 Ιουνίου μεταξύ 21:30 και 00:15 θα τελούνται καθημερινά Ιερές Αγρυπνίες, Όρθρος και Θεία Λειτουργία Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ναού, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα αναγιγνώσκεται σχετική Ευχή για την πνευματική ενίσχυση των διαγωνιζομένων.

Η εκκλησία προσκαλεί όλους τους Γονείς και Μαθητές να συμμετάσχουν, να προσευχηθούν και να λάβουν την Ευλογία και ενίσχυση από τον Άγιο Παΐσιο και καταλήγει στην ανακοίνωσή της με το απολυτίκιον του Οσίου Παϊσίου.

Τῶν Φαράσων τον γόνον, και τοῦ Ἄθωνος κλέϊσμα, και τῶν ἀπ᾿ αἰῶνος ὁσίων, μιμητήν κα ἰσότιμον, Παΐσιον τιμήσωμεν πιστοί, το σκεῦος χαρισμάτων το μεστόν, ὡς φυλάσσοντα ἐκ πάντων τῶν λυπηρῶν, τους πίστει ἀνακράζοντας, δόξα τῷ δεδωκότι σοι ἰσχύν, δόξα τῷ σε στεφανώσαντι, δόξα τῷ ἐνεργοῦντι δια σοῦ, πᾶσιν ἰάματα.

Χαίροις πάτερ Παΐσιε

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων