31/03/2022 01/04/2022 Στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία”, με τη δημοσιογράφο Μαρχία Γιαχνάκη, θα φιλοξενηθεί αύριο ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας, Αρχιμανδρίτης π. Ελισαίος. Κάθε Παρασκευή το μεσημέρι 1 με 3 θα μπορείτε να ακούτε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας την εκπομπή «Επικαιρότητα». Στην δίωρη αυτή εκπομπή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχόλησαν την κοινωνία...
31 Μαρτίου, 2022 - 13:33
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2022 - 9:46

Ο Γέροντας Ελισαίος Σιμωνοπετρίτης αύριο στην “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία”

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Ελισαίος Σιμωνοπετρίτης αύριο στην “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία”

Στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία”, με τη δημοσιογράφο Μαρχία Γιαχνάκη, θα φιλοξενηθεί αύριο ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας, Αρχιμανδρίτης π. Ελισαίος.

Κάθε Παρασκευή το μεσημέρι 1 με 3 θα μπορείτε να ακούτε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας την εκπομπή «Επικαιρότητα».

Στην δίωρη αυτή εκπομπή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχόλησαν την κοινωνία είτε από το χώρο της εκκλησίας, της πολιτικής, της υγείας είτε από τον παγκόσμιο χάρτη.

Συντονιστείτε αύριο στη 1 το μεσημέρι.

Φωτογραφία αρχείου: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων