22/04/2021 22/04/2021 Στην ψηφιακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ (PEMPTOUSIA TV) που ξεκινά σε λίγες μέρες, ήταν αφιερωμένη η εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του pemptousia.fm, την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021. Πρόσωπα που θα παρουσιάσουν εκπομπές μίλησαν στον αέρα για το περιεχόμενο του προγράμματος της τηλεόρασης και για το παρασκήνιο της προετοιμασίας. Καλεσμένοι της Μαρίας Γιαχνάκη ήταν κατά σειρά:...
22 Απριλίου, 2021 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2021 - 18:01

Ραδιόφωνο: Μιλούν για το πρόγραμμα της Pemptousia TV

Διαδώστε:
Ραδιόφωνο: Μιλούν για το πρόγραμμα της Pemptousia TV

Στην ψηφιακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ (PEMPTOUSIA TV) που ξεκινά σε λίγες μέρες, ήταν αφιερωμένη η εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του pemptousia.fm, την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021.

Πρόσωπα που θα παρουσιάσουν εκπομπές μίλησαν στον αέρα για το περιεχόμενο του προγράμματος της τηλεόρασης και για το παρασκήνιο της προετοιμασίας.

Καλεσμένοι της Μαρίας Γιαχνάκη ήταν κατά σειρά:

  • η Νεκταρία Καραντζή για την εκπομπή “Μελίσματα και Μύθοι”
  • ο Δημήτριος Καραβασίλης για την εκπομπή “Να πηγαίνω στο σχολειό”
  • ο Χρήστος Τσιαμούλης για την εκπομπή “Ζυγιές”
  • ο Ηλίας Λιαμής για την εκπομπή “Ότι καλόν”
  • ο Άρχων Πρωτοψάλτης Φώτιος Γιαννακάκης για τις διαδικτυακές παραστάσεις βυζαντινής μουσικής που θα πραγματοποιήσει με τίτλο «Πορεία προς το Πάθος»
  • ο Νικόλαος Γκουράρος, Διευθυντής Ανάπτυξης του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», για την εκπομπή “Καρδιακός Λόγος” και τις ψηφιακές συνάξεις

ΑΚΟΥΣΤΕ την εκπομπή ΕΔΩ

 

Επίσης, στην ψηφιακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ (PEMPTOUSIA TV) ήταν αφιερωμένη και η εκπομπή της Πέμπτης 15ης Απριλίου 2021.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων