27/12/2018 27/12/2018 «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που σημειώθηκε έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, χωρίς καμία προειδοποίηση και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αστυνομικού και του νεωκόρου. Ήταν μια απεχθής και άθλια ενέργεια. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης. «Κάθε πράξη βίας, από όπου...
27 Δεκεμβρίου, 2018 - 19:02

ΑΝΕΛ: «Κάθε πράξη βίας να μας βρίσκει όλους σε ενιαίο μέτωπο απέναντί της»

Διαδώστε:
ΑΝΕΛ: «Κάθε πράξη βίας να μας βρίσκει όλους σε ενιαίο μέτωπο απέναντί της»

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που σημειώθηκε έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, χωρίς καμία προειδοποίηση και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αστυνομικού και του νεωκόρου.

Ήταν μια απεχθής και άθλια ενέργεια. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Κάθε πράξη βίας, από όπου και αν προέρχεται, είναι καταδικαστέα και πρέπει να μας βρίσκει όλους σε ενιαίο μέτωπο απέναντί της.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στον αστυνομικό και στον νεωκόρο της εκκλησίας» καταλήγει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων