20/01/2019 20/01/2019 Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα πραγματοποιήθηκε το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία το οποίο είχε αξιοπρέπεια ,ήταν γεμάτο από νέους, φοιτητές , νεαρά ζευγάρια με τα παιδιά τους, που ήρθαν στο Σύνταγμα κρατώντας την Ελληνική σημαία συμπαραστεκόμενοι από πολλούς Ιεράρχες οι οποίοι ένωσαν τις φωνές τους για τη Μακεδονία. Μεταξύ των Ιεραρχών...
20 Ιανουαρίου, 2019 - 19:49

Αυτοί ήταν οι Ιεράρχες που στάθηκαν στον Ελληνικό λαό

Διαδώστε:
Αυτοί ήταν οι Ιεράρχες που στάθηκαν στον Ελληνικό λαό

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα πραγματοποιήθηκε το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία το οποίο είχε αξιοπρέπεια ,ήταν γεμάτο από νέους, φοιτητές , νεαρά ζευγάρια με τα παιδιά τους, που ήρθαν στο Σύνταγμα κρατώντας την Ελληνική σημαία συμπαραστεκόμενοι από πολλούς Ιεράρχες οι οποίοι ένωσαν τις φωνές τους για τη Μακεδονία.

Μεταξύ των Ιεραρχών που βρέθηκαν μεταξύ του απλού κόσμου, στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος ήταν οι Μητροπολίτες: Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, Κερκύρας κ. Νεκτάριος, Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας, Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος, Κίτρους κ. Γεώργιος, Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Πατρών κ. Χρυσόστομος, Χίου κ. Μάρκος, Νέας Σμύρνης κ. Συμεών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων