12/09/2018 11/10/2018 Ημερίδα με θέμα “Η γερόντισσα της χαράς, μοναχή Γαβριηλία Παπαγιάννη” αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο «Διακονία» (Νικ. Πλαστήρα 65, Χαριλάου). Ομιλητές θα είναι οι: 1. Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος, με θέμα: Γερόντισσα Γαβριηλία, μια χαριτωμένη μοναχή. 2. Μοναχή Φιλοθέη, ηγουμένη Ι.Ησυχ. «Παναγία των Βρυούλων», με θέμα: Γερόντισσα Γαβριηλία και...
12 Σεπτεμβρίου, 2018 - 12:13
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 11:18

Μοναχή Γαβριηλία: Η γερόντισσα της χαράς

Διαδώστε:
Μοναχή Γαβριηλία: Η γερόντισσα της χαράς

Ημερίδα με θέμα “Η γερόντισσα της χαράς, μοναχή Γαβριηλία Παπαγιάννη” αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο «Διακονία» (Νικ. Πλαστήρα 65, Χαριλάου).
Ομιλητές θα είναι οι:
1. Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος, με θέμα: Γερόντισσα Γαβριηλία, μια χαριτωμένη μοναχή.
2. Μοναχή Φιλοθέη, ηγουμένη Ι.Ησυχ. «Παναγία των Βρυούλων», με θέμα: Γερόντισσα Γαβριηλία και τα σημερινά παιδιά.
3. π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος, Πρωτοσύγκελλος Μητροπόλεως Σιατίστης, με θέμα: Η Γερόντισσα Γαβριηλία μέσα από τα αποφθέγματά της.
4. π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (Λίβυος), κληρικός Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας, με θέμα: Μάθε να αφήνεσαι σ’ αυτό που σε ξεπερνά. Μορφές εμπιστοσύνης στο σχέδιο του Θεού κατά την Γερόντισσα Γαβριηλία.
Την εκδήλωση διοργανώνει ο Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Πανοράματος, υπό την αιγίδα του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου και σε συνεργασία με πτυχιούχους και φοιτητές διαφόρων σχολών της Θεσσαλονίκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων