05/11/2018 05/11/2018 Το Τμήμα Θεολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί υποψήφιους φοιτητές και υποψήφιες φοιτήτριες για υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Η Θεολογία στον Σύγχρονο Κόσμο» με Ειδικεύσεις: 1. «Θρησκευτικός Τουρισμός», 2. «Θεολογία, Εκπαίδευση και Διαπολιτισμική Επικοινωνία» 3. «Εκκλησία, Διαθρησκειακός Διάλογος και Διεθνείς Σχέσεις» Τα μαθήματα αρχίζουν τον Φεβρουάριο 2019. Προβλέπονται τέλη φοίτησης. Οι ενδιαφερόμενοι/ες...
05 Νοεμβρίου, 2018 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2018 - 17:21

Προκήρυξη Μεταπτυχ. Προγράμματος: «Η Θεολογία στον Σύγχρονο Κόσμο»

Διαδώστε:
Προκήρυξη Μεταπτυχ. Προγράμματος: «Η Θεολογία στον Σύγχρονο Κόσμο»

Το Τμήμα Θεολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί υποψήφιους φοιτητές και υποψήφιες φοιτήτριες για υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Η Θεολογία στον Σύγχρονο Κόσμο»

με Ειδικεύσεις:

1. «Θρησκευτικός Τουρισμός»,
2. «Θεολογία, Εκπαίδευση και Διαπολιτισμική Επικοινωνία»
3. «Εκκλησία, Διαθρησκειακός Διάλογος και Διεθνείς Σχέσεις»

Τα μαθήματα αρχίζουν τον Φεβρουάριο 2019.

Προβλέπονται τέλη φοίτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για μία ειδίκευση, από 3 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2018, στη Γραμματεία του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Πανεπιστημιούπολη – Άνω Ιλίσια.

Η ίδρυση και ο κανονισμός του ΠΜΣ «H Θεολογία στον Σύγχρονο Κόσμο» έχουν εγκριθεί από τη Σύγκλητο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ. 4337/1-10-2018).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων